BIT8 STAND 2015

BIT8 required a stand for the upcoming ICE Totally Gaming 2015 fair they would be entering in. Of course this meant that the client required a space, which would emerge from the ocean of other stands, also participating in the fair. The materials, design and layout of the stand needed to portray a high sense of standard. BIT8’s brand image, which we had been building upon through various items, such as roll-up banners and advertising campaigns, were the foundation of the final result achieved. The layout itself was created in such a way to offer different levels of privacy should one require it, but still not closing the area off completely. The idea of the stand revolves around comfort, function and feasibility. We greatly enjoyed the challenge we had to create such an interesting space. Detailed artists impressions were presented to the client to choose from and approve the final design, which was than released for technical building instructions.


Book A Meeting

By ticking this box, you acknowledge that you are sending us items of personal data, and you confirm that you have read and agree with our Privacy Policy, which sets out in detail the identity and contacts details of the Controller and the Processor, the personal data we collect, the purposes and legal basis for collecting such data, the recipients of such data, the data retention periods and your rights in relation to data protection.

BIT8 STAND 2015

BIT8 required a stand for the upcoming ICE Totally Gaming 2015 fair they would be entering in. Of course this meant that the client required a space, which would emerge from the ocean of other stands, also participating in the fair. The materials, design and layout of the stand needed to portray a high sense of standard. BIT8’s brand image, which we had been building upon through various items, such as roll-up banners and advertising campaigns, were the foundation of the final result achieved. The layout itself was created in such a way to offer different levels of privacy should one require it, but still not closing the area off completely. The idea of the stand revolves around comfort, function and feasibility. We greatly enjoyed the challenge we had to create such an interesting space. Detailed artists impressions were presented to the client to choose from and approve the final design, which was than released for technical building instructions.